• sns03
  • sns01
  • sns02
  • youtube(1)
69586bd9

Bagian Poros Pertanian

Katrangan singkat:

Bagian Poros Khusus

1. Sales langsung pabrik

2. Dhukungan teknis profesional;

3. Toleransi presisi tinggi (toleransi paling cilik bisa tekan: +/- 0.001mm)

4. Dhukungan OEM & ODM;

Dipercaya sampeyan bakal seneng bagean kanthi kualitas apik kanthi rega sing apik.


Detail Produk

Tag Produk

Informasi Profesional:

Piranti Inspeksi

CMM, Proyektor, Kaliper, Kaliper mikro, Kaliper mikro Benang, pengukur Pin, pengukur Kaliper, Meter Pass, Meter Pass etc.

Akurasi

* Akurasi Mesin: +/- 0.005mm
* Akurasi Mecah: +/- 0.005mm
* Kekasaran Lumahing: Ra0.4
* Paralelisme: 0,01mm
* Vertikalitas: 0,01mm
* Konsentrisitas: 0,01mm

Sertifikat

SGS / Sertifikat Material / Laporan Tes

Format Gambar

Gambar 2D: PDF, DWG / DXF lsp.

 

Gambar 3D: IGS, STEP, STP lsp.

Dhiameter

0,1-25mm

Dawane

pangaturan dhewe

Kasar

Ra0.4-Ra0.8

Bahan sing kasedhiya:

Baja tahan karat SS201, SS301, SS303, SS304, SS316, SS416 lsp.
Waja baja ringan, Baja karbon, 12L14, 12L15,440, 4340, Q235, Q345B, 20 #, 45 # lsp.
Kuningan HPb63, HPb62, HPb61, HPb59, H59, H68, H80, H90 lsp.
Tembaga C11000, C12000, C12000 C36000 lsp.
Aluminium AL6061, AL6063, AL6082, AL7075, AL5052, A380 lsp.

Perawatan lumahing:

Bagéan aluminium Bagean Steel stainless Bagéan waja Bagean Kuningan
Clear Anodized Polesan Plating Seng Plating Nikel
Werna Anodized Passivating Ireng oksida plating krom
Sandblast Anodized Sandblasting Plating Nikel Elektroforesis ireng
Film Kimia Ukiran laser Plating Chrome Ireng oksida
Nyikat Elektroforesis ireng Karburator Dilapisi bubuk
Polesan Ireng oksida Perawatan panas
Chroming Dilapisi bubuk
Perawatan Panas Tempering Atos

Packing:

Ukuran Karton 29 * 20 * 13 CM utawa panjaluk pelanggan
Ukuran palet  120 * 80 * 80 CM utawa panjaluk pelanggan
Wektu timbal 3-7 dina kerja kaya biasane. Iki bakal adhedhasar jumlah pesanan sing rinci.
Rincian Paket Cara 1: Nyilikake film, banjur akeh dimuat
Cara 2: Nyilikake film + kothak + palet / kasus kayu
Cara 3: kasus kayu + PP
Cara 4: Minangka syarat utawa negosiasi pelanggan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure: